Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft registreert naam nieuwe Rainbow Six

Rainbow Six: Patriots lijkt een feit.

Het gerucht over een nieuwe game in de Rainbow Six serie doet al een tijdje de ronde en lijkt vandaag voor het eerst min of meer bevestigd te zijn. Ubisoft registreerde namelijk de domeinnamen "RainbowsixPatriots.com" en "Rainbow6Patriots" enkele dagen geleden.

Kotaku berichtte enkele maanden terug al dat ze via een niet-nader genoemde bron te weten waren gekomen dat de nieuwe in ontwikkeling zijnde Rainbow Six zich zou gaan afspelen in New York. Daar zou het Rainbow Six team ingezet worden tegen een binnenlandse terroristische groepering die het gebeuren in Wall Street hardhandig aan de kaak wil stellen. Een levensecht scenario, als het ware.

Tot daar de karige informatie over de game die waarschijnlijk de opvolger wordt van het in 2008 verschenen Rainbow Six: Vegas 2 dat positief onthaald werd, maar weinig veranderde aan de succesformule van diens voorganger. In hoeverre dat het geval zal zijn bij Rainbow Six: Patriots komen we allicht snel te weten. Een ander gerucht suggereert namelijk een onthulling van de game in november.

Getagged als
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties