Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft: "Prince of Persia: The Sands of Time remake heeft belangrijke mijlpaal bereikt"

Nog geen zand erover.

Ubisoft meldt via X/Twitter dat de Prince of Persia: The Sands of Time remake nog steeds in ontwikkeling is. Die game kende de afgelopen jaren al een turbulente ontwikkelingsperiode, maar heeft nu toch een 'belangrijke interne mijlpaal' bereikt.

De Prince of Persia: The Sands of Time remake werd in 2020 aangekondigd voor een release in 2021, maar werd vervolgens voor onbepaalde tijd uitgesteld. Vorig jaar werd de ontwikkeling overgedragen aan Ubisoft Montreal, de makers van de oorspronkelijke game.

Ubisoft Montreal is vervolgens helemaal opnieuw begonnen met de remake. Welke interne mijlpaal het team precies heeft behaald, is onduidelijk.

In elk geval is het waarschijnlijk nog even wachten tot de remake uitkomt. In afwachting kun je begin volgend jaar wel aan de slag met Prince of Persia: The Lost Crown.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties