Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft plant Assassin's Creed evenement

Enkel voor selecte pers.

Ubisoft heeft enkele videogamewebsites en -magazines uitgenodigd voor een mysterieuze voorstelling die iets te maken zou hebben met de Assassin's Creed games.

MCV tweette gisteren dat ze waren uitgenodigd voor een Assassin's Creed event dat doorgaat op 27 februari. Niemand weet echter wat Ubisoft van plan is om aan te kondigen. Ook OXM kreeg een uitnodiging. Volgens hen zou het om een aankondiging rond de vierde titel in de reeks gaan of heeft Ubisoft een grote uitbreiding voor AC 3 in de steigers staan. Zij vingen ook op dat de vierde Assassin's Creed zich zou situeren in Brazilië. Volgen we de avonturen van de Conquistadores? In dat geval zou de game zich voor Assassin's Creed 3 afspelen en gaat de reeks voor het eerst terug in de tijd met zijn hoofdpersonage.

Eerder deze maand kondigde Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, aan dat het bedrijf aan een nieuwe Assassin's Creed werkt. Die zal een nieuw hoofdpersonage krijgen en zich afspelen in een nog onverkende tijdsperiode. De game staat op de planning voor 2014. Alle info rond die aankondiging vind je hier terug.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties