Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft onthult Maestro voor Rainbow Six Siege

Komt ook met Operation Para Bellum uit.

De Italiaanse Maestro is de tweede operator die binnenkort aan Rainbow Six Siege wordt toegevoegd. Volgens Ubisoft komt hij gelijktijdig met Operation Para Bellum uit.

De content trapt het nieuwe seizoen van Year 3 in Rainbow Six Siege af. Eerder werd Alibi als nieuwe Rainbow Six Siege operator bekendgemaakt.

Net zoals Alibi is Maestro een Defender. Volgens Ubisoft gebruikt hij zijn vaardigheden om belangrijke locaties te blokkeren. Zijn ontwerp is geïnspireerd op de Italiaanse Gruppo di Intervento Speciale. Maestro staat in Rainbow Six Siege bekend om zijn verkenningsvaardigheden.

Tijdens de Pro League Finals op 19 mei tot en met 20 mei worden meer details van Maestro en Alibi onthuld. Voorlopig is alleen een korte teaser en een biografie van hem beschikbaar.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties