Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft onthult gameplay en releaseperiode The Crew

Open-wereld racegame deze herfst speelbaar.

Ubisoft onthult een gameplayvideo en releaseperiode van The Crew. De ontwikkelaar meldt dat de open-wereld racegame deze herfst verkrijgbaar is.

Ook meldt Ubisoft's Julian Gerighty dat The Crew op resolutie van 1080p draait op de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast heeft de trackpad van Sony's controller ook een unieke functie. Hiermee manipuleer je de levels, hoewel nog niet bekend is hoe dat precies werkt. De game lanceert ook voor de pc.

Bestel je de game alvast, dan krijg je toegang tot exclusieve content. Zo zijn de wagens 2015 Ford Mustang GT, de RAM SRT-10, en de BMW Z4 sDrive35is inbegrepen bij deze uitgave. Ook is er een gelimiteerde editie verkrijgbaar met toegang tot de Mini Cooper S 2010.

The Crew zou oorspronkelijk in maart uitkomen. De game van Ubisoft werd uitgesteld, zo goed als tegelijkertijd met Ubisofts Watch Dogs. Als gevolg daarvan daalden de aandelen van Ubisoft met 32%, waarbij door analisten wordt geanticipeerd op een groot financieel verlies over het afgelopen fiscale jaar.

Getagged als

Over de auteur

Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties