Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft maakt voetbalgame Pure Football

Zal voetbal flitsend in beeld brengen.

Ubisoft laat weten dat de ontwikkeling van een gloednieuwe voetbalgame bij hun studio in Vancouver volop gaande is. Het spel heeft de naam Pure Football met zich meegekregen en zal al in mei op de markt verkrijgbaar zijn.

Naast de eerste screenshots van het spel was Ubisoft ook zo vriendelijk om wat informatie over het spel los te laten. Pure Football lijkt zich te focussen op het fysieke, intense en spectaculaire aspect van de sport. Dit proberen ze te bekomen door een 'over-the-shoulder' camerastandpunt te gebruiken in combinatie met dynamisch geluid dat zich naar gelang de wedstrijdomstandigheden zal aanpassen.

Tijdens de matches zelf zullen vijf spelers het tegen vijf tegenstanders opnemen. Bovendien krijg je de kans om met 230 elite voetballers, 7 internationale teams en 17 legendarische spelers aan de slag te gaan. Ook mag je helemaal zelf je atleet creëren. Pure Football zal eveneens uitgerust zijn met een online multiplayer waarin je onder andere 1vs1-wedstrijden kunt organiseren.

Voor welke platformen Pure Football verschijnen zal is nog niet officieel geweten, maar het lijken de PS3 en X360 te worden.

Getagged als

Reacties