Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft lost afbeeldingen rond nieuwe game

Waarschijnlijk meer info op E3.

Veel uitgevers proberen om net voor de E3 zo veel mogelijk aandacht naar zich toe te trekken door het 'lekken' van screenshots en video's rond nieuwe of aanstormende games. Zo ook Ubisoft, die drie screenshots vrijgaf die uit een trailer lijken geplukt.

De eerste screen is gewoon het Ubisoft logo met een donkere filter, dus veel valt daar niet uit af te leiden. De laatste afbeelding is er eentje met de tekst 'Judgment is coming'. Ook daar valt (nog) niet veel uit op te maken. Waar het vooral om te doen is, is de tweede screenshot. Deze toont ons een bepantserde man met pijl en boog op de rug die door een groep verraste personen wandelt. Het gezicht van de wandelaar die zo'n vlaag van verbazing oproept is spijtig genoeg in het donker gehuld.

We kunnen dus niet echt veel opmaken uit deze drie afbeeldingen, al hadden we wel een donkerbruin vermoeden dat Ubisoft met een ( meer mag ook natuurlijk! ) nog onaangekondigde game zou komen op dagen op de beurs. We hebben al een tijdje niets meer gehoord rond een van Ubisoft 's grotere series, Prince of Persia, en het mysterieuze Beyond good and evil 2 blijft natuurlijk ook nog altijd een optie, maar waarschijnlijk gaat het hier om een gloednieuwe titel die in geen van Ubisoft's huidige gameseries thuishoort.

Op de E3 krijgen we waarschijnlijk de trailer te zien waaruit deze drie screens werden genomen, maar tot dan kunnen we ons blindstaren op de vrijgegeven screens.

De mysterieuze afbeelding in kwestie.

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties