Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft legt customization en co-op Assassin's Creed Unity uit

Creative director legt het allemaal uit in een trailer.

Ubisoft gaat dieper in op de coöperatieve modus en aanpassingsmogelijkheden in Assassin's Creed Unity. In een vijf minuten durende trailer worden alle aspecten uitgelegd.

Volgens Alex Amancio vroegen fans van de serie massaal om een coöperatieve versie en diepgaande aanpassingsmogelijkheden. De creatief directeur zegt dat zijn team hiernaar geluisterd heeft en dankzij nieuwe technologie een grote stap voorwaarts kon maken op het gebied van gameplay.

Je krijgt in de coöperatieve modus de mogelijkheid de vaardigheden en het uiterlijk van je personage aan te passen. Elke Assassin heeft een aantal basisvaardigheden: vechten, navigatie en sluipen. Van daaruit bouw je specifieke talenten en ervaring op.

Door de nieuwe vaardigheden kunnen spelers zich specialiseren, maar ook hun voordelen met teamgenoten delen. Daarnaast zijn er naar eigen zeggen duizenden combinaties van wapens en voorwerpen.

Assassin's Creed Unity komt op 13 november 2014 naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ook de downloadbare uitbreidingen zijn inmiddels bekend. Lees op onze website alvast alles wat we tot dusver weten over Assassin's Creed Unity.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties