Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft kondigt 'Team Battle Arena' game genaamd Project Q aan.

Naar aanleiding van een lek.

Ubisoft heeft Project Q aangekondigd. Dat is een Team Battle Arena-game die zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt. De aankondiging vond een paar uur nadat er gameplay van de game lekte plaats.

Bij de aankondiging heeft Ubisoft een afbeelding gedeeld waarop vier personages en abilities te zien zijn. Ook laat de ontwikkelaar weten dat Project Q geen Battle Royale is, maar een variatie aan PvP-modi bevat.

Eerder is er gameplay van de game gelekt nadat Ubisoft spelers uitnodigde om de game te testen, aldus VGC. Na het lek viel het mensen op dat de stijl veel op die van Fortnite lijkt.

Project Q werd voor het eerst benoemd in het GeForce Now-lek, dat tot nu toe tientallen games vooraf lekte. Wanneer de game uitkomt en op welke consoles de game te spelen is, is nog niet bekendgemaakt.

Getagged als
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties