Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft komt met eigen battle royale Hyper Scape

Eerste screenshots gelekt.

Ubisoft heeft een teaser site gelanceerd voor Hyper Scape, de eerste battle royale-game van de uitgever. Ubisoft Montreal, ook verantwoordelijk voor Rainbow 6: Siege en Assassin's Creed Valhalla, ontwikkelt de game.

De teaser site is de homepage van Prisma Dimensions, een bedrijf gespecialiseerd in 'directe neurosimulatie'. Hun voornaamste product is Hyper Scape, wat de omgeving vormt van een 'Crown Rush' in de straten van Neo Arcadia.

Waarschijnlijk is Crown Rush de naam van de battle royale mode. Neo Arcadia is de naam van de map waar alles op zal plaatsvinden. Het is een futuristische stad waar handelaars in neonverlichting gouden zaken doen.

Ondertussen hebben al verschillende streamers en journalisten screenshots gedeeld en nadien weer verwijderd. Het is vooralsnog onduidelijk in welke mate dit een ongelukkig lek is, of een bewuste promotiecampagne om spanning op te bouwen naar de officiële onthulling van de game.

Vermoedelijk vindt die officiële aankondiging op donderdag 2 juli plaats. De open bèta start volgens geruchten op 12 juli voor pc-spelers. De game zou later dit jaar ook op consoles uitkomen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties