Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft heeft vertrouwen in 3DS

"3DS zal succes DS overstijgen", aldus Ubi.

Jan Sanghera, de brand manager bij Ubisoft, geeft aan dat ze de 3DS volop zullen gaan ondersteunen. Daarmee wil Ubisoft haar goede relatie met Nintendo als third-party publisher verder uitbouwen.

"Als je terug in de geschiedenis kijkt is het zo dat wij steeds een leider geweest zijn wanneer het aankomt op spellen ontwikkelen voor Nintendo platformen. Ook bij de 3DS is dat zo, met maar liefst acht spellen beschikbaar tijdens de lancering. En met nog meer moois op komst trachten we deze positie te behouden", aldus Sanghera.

De brand manager ging zelfs nog een stapje verder door te zeggen dat het, volgens haar, "moeilijk is om je een scenario in te beelden waarin de 3DS het succes van zijn voorganger niet zal overtreffen".

De uitleg voor deze statement? "Nintendo brengt met de 3DS meer dan iets wat bij de hardcore gamer zal aanslaan. Wij verwachten dat dit nieuwe apparaat concurrentie zal vormen voor allerhande handhelds, omdat de consument heel wat goede redenen heeft om een 3DS in huis te halen. Dit alles is geweldig nieuws voor third-party uitgevers," concludeerde ze.

De 3DS ligt binnen acht dagen in de winkelrekken.

De 3DS en zijn line-up van software.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen