Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft en Monster Energy gaan samenwerking aan voor Assassin's Creed: Origins

Barst van de energie.

Ubisoft en Monster Energy kondigen een samenwerking aan voor Assassin's Creed: Origins. Op de energiedrankjes zijn codes te vinden waarmee je voorwerpen vrijspeelt in de game.

Vanaf 1 oktober verspreidt Monster Energy 500 miljoen blikjes met onder andere hoofdpersonage Bayek op de achterkant. Volgens Ubisoft gaat het om 'een van de grootste marketingcampagnes ooit' voor het bedrijf.

Via codes op de blikjes krijg je onder andere extra geld en materialen in de game. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende exclusieve wapens te vinden: the Dust-Biter Sword, the heavy Face-Breaker, the Sceptre of Thaati en the Rain Bow.

Assassin's Creed: Origins lanceert op 27 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder toonde Ubisoft al het nieuwe Assassin's Creed: Origins vechtsysteem.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties