Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft brengt het komende jaar vijf nieuwe games uit

Maar wanneer ziet Beyond Good & Evil 2 het levenslicht?

Ubisoft heeft zijn financiële cijfers van het afgelopen kwartaal onthuld. In diezelfde call blikt de uitgever echter ook vooruit naar het komende jaar. Tegen april 2021 wil het bedrijf vijf nieuwe games uitbrengen. Drie van die games lanceren eind dit jaar, de andere twee staan gepland voor het eerste kwartaal van volgend jaar.

Drie van die games kennen we intussen. Het gaat om Watch Dogs Legion, Gods and Monsters en Rainbow Six Quarantine. Naar de andere twee games blijft het voorlopig gissen, maar volgens verschillende geruchten gaat het om een nieuwe Far Cry en en een nieuwe Assassin's Creed. Die laatste serie zou deze keer vermoedelijk naar de vikingen trekken.

Het is nog niet geweten welke game wanneer uitkomt. Daarnaast heeft Ubisoft ook minder goed nieuws. Beyond Good & Evil 2 lanceert immers sowieso niet in het komende jaar. Ook van piratengame Skull & Bones is momenteel geen sprake meer.

De releases van Watch Dogs Legion, Gods and Monsters en Rainbow Six Quarantine stonden initieel gepland voor begin dit jaar. Na het matige onthaal van Ghost Recon Breakpoint werd echter beslist om die releases uit te stellen. Carls Ghost Recon Breakpoint review vind je op onze site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Immortals Fenyx Rising

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Rainbow Six: Extraction

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties