Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft bevestigt dat Assassin's Creed Mirage in de maak is

Eerste artwork getoond.

Ubisoft heeft via Twitter bevestigd dat Assassin's Creed Mirage de naam van de volgende game in de reeks is. Die aankondiging komt er nadat er eerder vandaag al artwork van de game was gelekt.

Op een vroegtijdig gelekte winkelpagina voor de game viel eerder vandaag ook al te lezen dat je onder andere toegang kunt krijgen tot een bonusmissie die gebaseerd is op Ali Baba en de veertig rovers.

Eerder was ook al gelekt dat Assassin's Creed Mirage zich afspeelt in Bagdad rond 860-870. Je kruipt in de huid van Basim in zijn jeugd. De game zal ook meer focussen op stealth.

Op 10 september komt er een nieuwe Ubisoft Direct, dus dan komen we ongetwijfeld meer te weten over de game. Vermoedelijk maakt het bedrijf dan ook bekend dat de eerste Assassin's Creed een remake krijgt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties