Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft beëindigt online ondersteuning voor 90 oudere games

We gaan jullie missen!

Ubisoft heeft voor 90 van zijn oudere games de online services beëindigd. Daardoor zijn de games alleen nog maar offline te spelen.

Het gaat over games als Beyond Good and Evil, Just Dance 3 op de Xbox 360, Just Dance 2014 tot en met 2018 op de Playstation 3, Xbox 360 en Wii, Splinter Cell: Double Agent en meer. De volledige lijst is op de Ubisoft-website terug te vinden.

Cover image for YouTube videoUBISOFT CONNECT: Launch Trailer

In alle getroffen games zijn ook de in-game nieuwsopties en spelerstatistieken uitgeschakeld. Functies van Ubisoft Connect - zoals challenges - worden ook niet langer ondersteund. Gek genoeg kunnen rewards via Ubisoft Connect nog wel geclaimd worden, maar daarna ontvang je die niet in de game.

Eerder werd er een Battle Arena shooter door Ubisoft aangekondigd. Ook Rainbow Six Siege heeft een nieuwe map voor jaar 7 gekregen. Er komen dus nog genoeg nieuwe online games en content van Ubisoft aan!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties