Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft beëindigt online ondersteuning voor 90 oudere games

We gaan jullie missen!

Ubisoft heeft voor 90 van zijn oudere games de online services beëindigd. Daardoor zijn de games alleen nog maar offline te spelen.

Het gaat over games als Beyond Good and Evil, Just Dance 3 op de Xbox 360, Just Dance 2014 tot en met 2018 op de Playstation 3, Xbox 360 en Wii, Splinter Cell: Double Agent en meer. De volledige lijst is op de Ubisoft-website terug te vinden.

In alle getroffen games zijn ook de in-game nieuwsopties en spelerstatistieken uitgeschakeld. Functies van Ubisoft Connect - zoals challenges - worden ook niet langer ondersteund. Gek genoeg kunnen rewards via Ubisoft Connect nog wel geclaimd worden, maar daarna ontvang je die niet in de game.

Eerder werd er een Battle Arena shooter door Ubisoft aangekondigd. Ook Rainbow Six Siege heeft een nieuwe map voor jaar 7 gekregen. Er komen dus nog genoeg nieuwe online games en content van Ubisoft aan!

Getagged als

Over de auteur

Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties