Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft: "Avatar, Mario Rabbids en Skull & Bones komen dit boekjaar uit"

Eindelijk land in zicht?

Volgens Ubisoft komen Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope en Skull and Bones dit boekjaar uit. Dat duurt nog tot en met april 2023.

Voor Avatar en Skull and Bones is het wachten na lange tijd bijna voorbij. Skull and Bones werd op 12 juni 2017 aangekondigd, Avatar zelfs al op 1 maart 2017. De Mario + Rabbids: Sparks of Hope aankondiging kwam op Ubisofts E3 2021 presentatie.

In april 2022 is er een Skull and Bones gameplayvideo gelekt. Daarin zie je gevechten tussen verschillende schepen die erg veel van Assassin's Creed 4: Black Flag weg hebben.

Wanneer de releasedata precies zijn, is nog niet bekendgemaakt. Aangezien de nieuwe Avatar-film in december in de bioscoop te zien is, zal Ubisoft vermoedelijk proberen om de Avatar-game ook rond die tijd uit te brengen.

Eerder in 2022 heeft Ubisoft ook 'Team Battle Arena'-game Project Q aangekondigd.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties