Skip to main content

Ubisoft: 'Assassin's Creed Valhalla-map is iets groter dan die van Assassin's Creed Odyssey'

Bevat ook geheime werelden.

Begin mei meldde een woordvoerder van Ubisoft Middle East dat Assassin's Creed Valhalla niet de 'grootste of langste titel in de reeks is'. Die uitspraak wordt nu echter tegengesproken door producer Julien Laferriere.

Tijdens een interview met YouTuber Julien Chièze liet Laferriere vallen dat de map van Assassin's Creed Valhalla iets groter is dan die van Assassin's Creed Odyssey. Dat ligt volgens hem aan het feit dat de game twee locaties bevat: Noorwegen en Engeland.

Bekijk op YouTube

Naast de kaarten van Noorwegen en Engeland bevat de titel ook geheime werelden waar hij nog niets over mag zeggen. Laferriere laat verder ook weten dat Valhalla een erg ambitieuze game is en dat spelers heel wat uren aan gameplay mogen verwachten.

Waaruit die Assassin's Creed Valhalla gameplay allemaal bestaat, lees je op onze website. Om het wachten op de nieuwste Assassin's Creed-titel een beetje te verzachten, kun je tot en met 21 mei aan de slag met de gratis versies van Assassin's Creed Discovery Tour: Ancient Egypt en Ancient Greece.

Heb je Assassin's Creed Valhalla inmiddels in huis gehaald? Dan is onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips misschien wel nuttig voor je!

Read this next