Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Two Point Campus release bekend

Komt ook naar Game Pass!

Two Point Campus komt op 17 mei 2022 uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat maakt de ontwikkelaar in een nieuwe trailer bekend. De game is bij launch ook direct speelbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Cover image for YouTube videoTwo Point Campus | PRE-ORDER AVAILABLE NOW!

Two Point Campus is van de makers van Two Point Hospital. In Two Point Campus is het doel om een universiteit te bouwen. Dat is echter geen standaard universiteit, je geeft hier een eigen draai aan met de flinke dosis humor die in de game zit. Een grote feestzaal in een universiteit is meer dan normaal, toch?

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor Two Point Campus. Hierbij krijg je een U-vormige plant, fontein van boeken en een "Parel der Wijsheid". Two Point Hospital-spelers ontvangen ook "campus geïnspireerde spullen" zoals een heksenketel en een ridderharnas. Klinkt als een leuk campus!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Two Point Campus

PS4, PS5, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties