Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Two Point Campus release bekend

Komt ook naar Game Pass!

Two Point Campus komt op 17 mei 2022 uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat maakt de ontwikkelaar in een nieuwe trailer bekend. De game is bij launch ook direct speelbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Two Point Campus is van de makers van Two Point Hospital. In Two Point Campus is het doel om een universiteit te bouwen. Dat is echter geen standaard universiteit, je geeft hier een eigen draai aan met de flinke dosis humor die in de game zit. Een grote feestzaal in een universiteit is meer dan normaal, toch?

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor Two Point Campus. Hierbij krijg je een U-vormige plant, fontein van boeken en een "Parel der Wijsheid". Two Point Hospital-spelers ontvangen ook "campus geïnspireerde spullen" zoals een heksenketel en een ridderharnas. Klinkt als een leuk campus!

Over de auteur

Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen