Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Two Point Campus heeft meer dan 1 miljoen spelers

Overstijgt alle verwachtingen.

Via een persbericht laten ontwikkelaar Two Point Studios en uitgever SEGA weten dat Two Point Campus al meer dan een miljoen spelers heeft bereikt. De game rondt die mijlpaal op minder dan een maand tijd.

De game kwam op 9 augustus uit voor pc, PlayStation, Switch en Xbox. Two Point Campus was bij de release ook meteen speelbaar via Xbox Game Pass. Vermoedelijk worden ook spelers die de game op die manier spelen meegeteld, aangezien er wordt gesproken over 'bereikte spelers' en niet over verkochte exemplaren.

Cover image for YouTube videoTwo Point Campus | Launch Trailer

Mark Webley en Gary Carr van Two Point Studios laten weten dat de game alle verwachtingen overstijgt en het zelfs een pak beter doet dan voorganger Two Point Hospital. Fans mogen zich de komende periode bovendien aan heel wat nieuwe features en 'quality of life'-verbeteringen verwachten.

Benieuwd naar de game? Hier lees je Yvo's Two Point Campus review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Two Point Campus

PS4, PS5, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties