Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Two Point Campus heeft meer dan 1 miljoen spelers

Overstijgt alle verwachtingen.

Via een persbericht laten ontwikkelaar Two Point Studios en uitgever SEGA weten dat Two Point Campus al meer dan een miljoen spelers heeft bereikt. De game rondt die mijlpaal op minder dan een maand tijd.

De game kwam op 9 augustus uit voor pc, PlayStation, Switch en Xbox. Two Point Campus was bij de release ook meteen speelbaar via Xbox Game Pass. Vermoedelijk worden ook spelers die de game op die manier spelen meegeteld, aangezien er wordt gesproken over 'bereikte spelers' en niet over verkochte exemplaren.

Mark Webley en Gary Carr van Two Point Studios laten weten dat de game alle verwachtingen overstijgt en het zelfs een pak beter doet dan voorganger Two Point Hospital. Fans mogen zich de komende periode bovendien aan heel wat nieuwe features en 'quality of life'-verbeteringen verwachten.

Benieuwd naar de game? Hier lees je Yvo's Two Point Campus review.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen