Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Two Point Campus gelekt via de Microsoft Store

Door de makers van Two Point Hospital.

Ontwikkelaar Two Point Studios werkt momenteel aan een nieuwe game die Two Point Campus heet en uitkomt voor pc, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat lekte de Microsoft Store via een reeds verwijderde winkelpagina op de Microsoft Store.

In Two Point Campus krijg je de opdracht om je eigen universiteit te bouwen en te beheren. Zo moet je zelf cursussen samenstellen, personeel inhuren en je studenten te vriend houden. Net zoals Two Point Hospital bevat de game ook enkele grappige elementen zoals een ridderschool waar je studenten opleidt tot ridder en een cursus gastronomie waar de leerlingen reusachtige pizza's en taarten leren maken.

Elke speelsessie start in de zomervakantie waarin je de tijd krijgt om je universiteit uit te bouwen, studenten te leren kennen, goede leerkrachten te vinden en cursussen samen te stellen. Hoe dat er ongeveer uitziet, ontdek je in de bijbehorende afbeeldingen.

Hoewel ontwikkelaar Two Point Studios nog niets officieel heeft bevestigd, vermoeden we dat de onthulling - zoals dat gewoonlijk gebeurt met lekken in de Microsoft Store - erg snel zal volgen. Om je voor te bereiden op de release van Two Point Campus lees je best eens onze Two Point Hospital review.

Read this next