Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twitch verbant streamer Dr Disrespect

Geen respect voor de regels?

Twitch heeft Dr Disrespect van de gamestreamingdienst verbannen. Volgens Twitch heeft de streamer de regels overtreden, maar welke precies is vooralsnog onduidelijk.

Tegenover diverse websites laat Twitch weten de standaardprocedures hebben gevolgd voor wanneer een streamer de regels en richtlijnen overtreedt. Het bedrijf doet echter nog geen uitspraken over precies zijn overtreden. Ook Dr Disrespect heeft nog geen officiële verklaring gegeven.

Cover image for YouTube videoTop Warzone Streamers are turning against each other, but Doc always wins.

Dr Disrespect werd in 2019 ook al voor enkele weken geband van Twitch. Dat was nadat hij en zijn cameraman midden in een livestream op de E3-gamebeurs een openbaar toilet betraden en bleven streamen.

In maart tekende Dr Disrespect nog een lucratief tweejarig contract bij Twitch. Herschel 'Guy' Beahm is met bijna 4,5 miljoen volgers een van de populairste streamers op Amazons streamingplatform.

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Microsofts tegenhanger Mixer opgeheven is. Het is goed mogelijk dat de populaire streamers Ninja en Shroud weer naar hun oude nest terugkeren.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties