Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twitch streaming-integratie terug op Xbox

Nu nog gemakkelijker!

Twitch streaming-integratie is terug op Xbox en nu nog makkelijker dan voordien. De optie is nu te vinden in het Xbox guide-menu.

Vanop je Xbox Series X/S of Xbox One kun je naar de "Capture and Share"-tab navigeren om het livestreamen via Twitch te starten. Om een Twitch-account te koppelen kan je een QR-code scannen met je mobiele device of de link gebruiken.

Ook is het mogelijk om een camera, microfoon en headset te gebruiken tijdens het streamen. De geluidswaardes en bitrate zijn handmatig aan te passen in de app.

Ideaal als een vriend mee wil kijken met je gameplay, aangezien Xbox nog steeds geen optie bevat om je scherm te delen met vrienden via een party-chat zoals dat op Playstation wel mogelijk is.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties