Skip to main content

Twitch speelt Dark Souls

'We all die together.'

Streamingsite Twitch geeft kijkers de mogelijkheid om gezamenlijk Dark Souls te spelen. Op de livestream van TwitchPlaysDark krijg je een overzicht van de handelingen die je kunt uitvoeren. Je kuht vervolgens via het chatvenster het personage besturen. Echter, je speelt de game samen met 1000 andere spelers die tegelijkertijd verschillende bevelen invoeren.

Eerder organiseerde Twitch al een TwitchPlays voor Pokémon: Fire Red en Metal Gear. Het duurde 18 dagen voordat de community Pokémon had uitgespeeld. Twitch had met Metal Gear minder moeite: de credits rolden daar na vier dagen al over het scherm.

Op de onderstaande link kun je het avontuur van "otwasd" volgen. Op het moment van schrijven hebben de spelers het gepresteerd om de game te resetten, de eerste bonfire te activeren en een trap te beklimmen.

Naar verwachting is de Twitch-community nog wel even met Dark Souls bezig. Dark Souls 3 komt daarentegen al heel snel uit. onlangs onthulde de ontwikkelaar dat Dark Souls 3 een keerpunt in de serie zal zijn.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next