Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twin Mirror krijgt releasedatum

December is mysteriemaand.

In een nieuwe trailer voor Twin Mirror laat ontwikkelaar Dontnod Entertainment weten dat de game op 1 december uitkomt op pc (Epic Games Store), PlayStation 4 en Xbox One.

De nieuwe trailer van Twin Mirror toont hoe hoofdpersonage en onderzoeksjournalist Sam Higgs voor de begrafenis van zijn beste vriend terugkeert naar zijn geboortedorp Basswood in West Virginia. Naast pijnlijke herinneringen verwerken, probeert Higgs ook een mysterie over die stad en haar inwoners te ontrafelen. Een makkelijke opgave wordt dat niet, aangezien het hoofdpersonage niemand kan vertrouwen.

Om je opdracht tot een goed einde te brengen, moet je allerlei aanwijzingen zoeken in het heden, maar ook in het verleden via flashbacks en Sams geheugenpaleis. Dankzij die laatste mechanic kun je meerdere scenario's onderzoeken en ongeveer voorspellen wat er precies is gebeurd.

Dat de game plots een releasedatum krijgt, is verrassend. Twin Mirror werd bijna twee jaar geleden aangekondigd en zou oorspronkelijk in 2019 uitkomen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties