Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede Serious Sam game krijgt remake

Eerste deel nu al beschikbaar in HD.

Ongeacht de titel is Serious Sam misschien wel een van de minst serieuze spellen die we ooit hebben mogen spelen. Er komen voortdurend aan een hels tempo vijanden op je af, en jij moet simpelweg alle tegenstand aan flarden knallen met enkele knotsgekke wapens. Toen het spel rond het begin van deze eeuw uitkwam wist ontwikkelaar Croteam een succes te boeken, en met de zopas gelanceerde HD-versie (beschikbaar voor de PC via Steam) proberen ze dat succes opnieuw te evenaren.

Wij zijn Serious Sam HD: The First Encounter momenteel volop aan het testen, en onze review zal later deze week online verschijnen. Over ons oordeel laten we nog niets los, maar Croteam lijkt alvast vertrouwen te hebben in de toekomst van Serious Sam. Vandaag kondigen ze namelijk aan dat ook deeltje twee, genaamd The Second Encounter, een HD-remake zal krijgen die begin 2010 voor de PC zal uitkomen.

Naast herwerkte graphics mogen fans ook een nieuwe co-op tournament in Serious Sam HD: The Second Encounter verwachten. Deze modus zal een belangrijke rol spelen op de 2010 World Expo in Shangai, China.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen