Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede Resident Evil Village demo aangekondigd

Driedelig kwaad.

Resident Evil Village krijgt de komende weken een tweede demo die opgedeeld is in drie periodes. Dat maakte Capcom bekend tijdens de recentste Resident Evil Showcase.

De eerste twee demoperiodes zijn exclusief voor de PlayStation 4 en 5. Spelers krijgen in totaal acht uur de tijd om het dorp of Castle Dimitrescu een half uur te verkennen.

De derde en laatste periode staat gepland voor 1 mei en geeft spelers op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One en Xbox Series X/S een uur de kans om zowel het dorp als het kasteel te verkennen. Capcom benadrukt dat er tijdens deze laatste periode geen verplichtingen zijn en dat je dus zelf bepaalt welke van de twee locaties je in dat uur verkent.

Naast een driedelige demo, ontdek je via de Resident Evil Showcase dat Resident Evil 4 VR binnenkort uitkomt voor Oculus Quest 2, kreeg je gisteren meer informatie over het Resident Evil Village upgradesysteem en circuleert het gerucht dat Resident Evil Village een unieke nieuwe moeilijkheidsgraad krijgt.

Wil je meer te weten komen over de Resident Evil Village gameplay en hoe wij terugkijken op 25 jaar Resident Evil, check dan zeker eens onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties