Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede reeks Sonic Prime-episodes komt in juli naar Netflix

Razendsnel.

Netflix laat weten dat je de tweede reeks afleveringen van Sonic Prime vanaf 13 juli kunt bekijken. Het is nog onduidelijk hoeveel episodes er deze keer worden toegevoegd.

De eerste afleveringen van Sonic Prime kwam in december 2022 naar Netflix. Momenteel kun je de eerste 8 episodes van het eerste seizoen bekijken. In totaal zal dat seizoen 24 afleveringen hebben. Waarschijnlijk komen er in juli dus opnieuw 8 afleveringen naar de streamingdienst.

In de eerste afleveringen verkende Sonic de 'Shatterverse', een reeks alternatieve dimensies waarin hij verschillende versies van zijn vrienden tegenkwam. Op het einde dook ook Shadow op, dus vermoedelijk bouwt het verhaal de komende afleveringen daarop verder.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties