Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede multiplayer-uitbreiding voor Assassin's Creed IV: Black Flag uit

Guild of Rogues bezit nieuwe personages en maps.

Ubisoft heeft de downloadbare uitbreiding (DLC) Guild of Rogues vandaag uitgebracht voor Assassin's Creed IV: Black Flag. De multiplayer add-on is vanaf nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

De bundel bevat drie nieuwe personages. De Siren is na jaren op zee naar het vasteland teruggekeerd, gewapend met een vlijmscherpe sabel. Haar opmerkelijke uiterlijk verrast vijanden, waarna ze hen vlot vermoord. Wie een echte vechtersbaas wil besturen, kiest de Stowaway. Hij is snel en vaardig met geweren. De Shaman beroept zich tenslotte op het paranormale om tegenstanders uit te schakelen.

Vanaf 17 februari zijn er nog twee extra maps te downloaden: Kingston en Charlestown. Charlestown was eerder ook al speelbaar in Assassin's Creed III. Guild of Rogues is overigens het laatste deel van de Season Pass voor het vierde deel.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties