Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede generatie Pokémon nu in Pokémon GO

Gotta hatch 'em all!

Update: we hebben een uitvoerige gids geschreven over hoe je deze nieuwe baby Pokémon krijgt. Klik door naar: Pokemon GO - Nieuwe baby Pokémon uit Eggs broeden: Togepi, Pichu, Igglybuff, Cleffa, Elekid, Magby en Smoochum

Pokémon van de tweede generatie zijn nu te vinden in Pokémon GO, aldus ontwikkelaar Niantic.

De toegevoegde Pokémon zijn Togepi, Pichu en 'een aantal anderen'. Deze Pokémon lopen echter niet in het wild rond, maar kun je alleen vinden door eieren uit te broeden.

Tevens is er tot 29 december een speciale Pikachu te vinden, met een kerstmuts. Deze speciale variant loopt wereldwijd rond en de ontwikkelaar geeft aan dat het niet moeilijk is om er één te vinden.

Onlangs is de nieuwe Nearby-functie toegevoegd aan Pokémon GO, waarmee het eenvoudiger is geworden om Pokémon te lokaliseren. Ben je vergeten hoe je Pokémon moet vangen, check dan onze Pokémon Go tips en tricks.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties