Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede character slot in Metal Gear Survive kost echt geld

Geen klein bedrag.

Na de Metal Gear Survive release hebben spelers ontdekt dat een tweede character slot echt geld kost. De in-game prijs is 1000 SV coins, wat neerkomt op ongeveer tien euro.

Er is geen mogelijkheid om de SV coins zelf te verdienen, waardoor je verplicht bent om ze te kopen. Er zijn verschillende bundels beschikbaar, maar je kunt niet vrij kiezen. Om aan de 1000 te komen, moet je dus minimaal een bundel van 1150 SV coins aanschaffen.

Je kunt ook zonder te betalen met een nieuw personage aan de slag. Echter dien je dan je huidige personage te verwijderen. Al je progressie gaat volledig verloren, waarna je vervolgens van voren af aan moet beginnen.

Eerder raakte al bekend dat Metal Gear Survive een constante toegang tot het internet vereist. Sander is momenteel druk met de Metal Gear Survive review bezig.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Metal Gear Survive

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties