Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede bèta Street Fighter 5 eind oktober van start

Zowel voor pc als voor PlayStation 4.

Capcom laat vandaag weten dat de tweede bèta voor Street Fighter 5 van 22 tot en met 25 oktober loopt.

De bèta van de pc-versie van Street Fighter 5 gaat pas op 24 oktober van start en is open voor iedereen die de game van tevoren heeft besteld. Voor de playStation 4-versie van de game is het nodig om je via de PlayStation Store of de officiële PlayStation-site in te schrijven. In de laatste twee dagen van de bèta wordt de cross-platform functionaliteit van Street Fighter 5 uitgetest.

De tweede bèta geeft je de kans om met een aantal nieuwe personages te spelen. Zo kan je ditmaal met Ken, Necalli, Vega en R.Mika aan de slag. Deze waren niet beschikbaar tijdens de eerste testfase van de game. Op 23 en 24 oktober worden respectievelijk Rashid en Karin aan de bèta toegevoegd. Ryu, Chun-Li, Cammy, Birdie, Nash en M. Bison zijn geen onderdeel van de tweede test.

De bèta geeft je de beschikking over verschillende opties. Zo zijn Ranked Matchmaking, Combined Leaderboards en Player search uit te proberen. je hebt ditmaal ook de mogelijkheid om Fight Money te spenderen om zo enkele extra's vrij te spelen. Fight Money, titels en je rang op het leaderboard worden niet naar de volledige versie van Street Fighter 5 overgezet.

Capcom kondigde onlangs Zangief voor Street Fighter 5 aan. Dit personage is geen onderdeel van de bèta.

Lees in onze Street Fighter 5 preview alles wat we over de game weten.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Street Fighter V

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties