Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee uur en half aan Star Wars: Battlefront 3 gameplay

Zie de bijna afgewerkte game die nooit zal zijn in actie.

Naar aanleiding van Star Wars dag "May the Fourth" werd dit weekend een speciale livestream uitgezonden. Maar liefst 2 uur en 30 minuten aan gameplay van Star Wars: Battlefront 3 werd getoond.

De site Past to Present Online die zich specialiseert in het bespreken van games in pre-release, beta's en geannuleerde projecten, zond via Twitch twee erg lange livestreams uit waarin ze alle aspecten van de game uitvoerig toonden. Zo zijn er ruimtegevechten met X-Wings, wordt het slagveld van Hoth betreden en stappen ze in iconische voertuigen zoals AT-ST's.

Battlefront 3 werd ontwikkeld door Free Radical, maar zou om financiële redenen zijn geschrapt door uitgever LucasArts (die ondertussen zelf werd opgedoekt door Disney). Volgens co-oprichter Steve Ellis was de game zo goed als klaar. Anderen zeggen dan weer dat het spel slechts voor drie vierde zou zijn afgewerkt. De beelden die PtoP heeft getoond zien er visueel niet altijd top uit, maar alle functionaliteiten lijken wel aanwezig.

Oordeel vooral zelf. De livestreams kan je hier en hier bekijken.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties