Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee Tomb Raider-games tijdelijk gratis te downloaden voor de pc

Gamen in tijden van corona.

Square Enix biedt tijdelijk twee gratis Tomb Raider-games aan voor de pc. Nog tot en met maandag kun je zowel Tomb Raider (2013) als Lara Croft and the Temple of Osiris gratis downloaden via Steam of via de Square Enix Store.

De uitgever is naar eigen zeggen ontroerd door de inspanningen die veel mensen momenteel leveren om het coronavirus een halt toe te roepen.Via de gratis game wil Square Enix die mensen dan ook een hart onder de riem steken.

Tomb Raider kwam in 2013 uit en vormde het begin van een uitstekende nieuwe trilogie die heel wat inspiratie haalde bij de Uncharted-games. Ook opvolgers Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider staan momenteel overigens sterk afgeprijsd op Steam.

Zoals je in onze Shadow of the Tomb Raider review leest, wist die laatste game de hoge verwachtingen niet helemaal in de lossen. Desalniettemin blijft de hele trilogie nog steeds meer dan de moeite waard om te spelen.

Lara Croft and the Temple of Osiris kwam dan weer in 2014 uit en biedt een een uitstekende co-op ervaring. Ideaal dus om de komende dagen met je vrienden online te spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Lara Croft and the Temple of Osiris

PS4, Xbox One, PC

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

See 2 more

Shadow of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, PC

Awaiting cover image

Tomb Raider

PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties