Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee nieuwe XBLA-games in de maak

Over vliegtuigen, en over speelgoed.

De Tokyo Game Show mag dan wel grotendeels rond typisch Japanse spellen draaien, ook Microsoft stelde enkele nieuwe titels voor op het evenement. Zo kreeg men in Japan voor het eerste twee toekomstige spellen voor Xbox Live Arcade te zien.

De eerste heeft de titel 'Snoopy Flying Ace' met zich meegekregen en draait rond "fast-paced airborne combat". Verwacht echter geen diepgaande flightsim, maar een spel met een toegankelijke besturing. Bovendien zullen spelers ook de toegang krijgen tot een opslagplaats vol met aanpasbare vliegtuigen en wapens. Met de aanwezigheid van tien verschillende slagvelden en een online multiplayer lijkt dit ons een titel om in het oog te houden.

Verder kreeg met ook 'Toy Soldiers' te zien, wat - alweer - een toegankelijk strategiespel moet worden. De in totaal 50 eenheden, voertuigen en vliegtuigen zien er als speelgoed uit en kunnen ingezet worden in vijf verschillende omgevingen. Ook Toy Soldiers zal uitgerust zijn met een online multiplayer.

Andere titels die aanwezig waren op de Tokyo Game Show en we binnenkort op XBLA mogen verwachten zijn het door Square Enix ontwikkelde 0 Day Attack on Earth, Taito's RayStorm HD (komt ook naar de PS3), en Hundon's Bomberman Live: Battlefest.

Reacties