Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee nieuwe Ubisoft-games Xbox One backwards compatible

Volle toeren met BC van Microsoft.

Microsoft-woordvoerder Major Nelson laat weten dat Assassin's Creed Liberation HD en Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter nu te spelen zijn op de Xbox One.

Assassin's Creed Liberation is een spin-off van Assassin's Creed III en speelt zich af in Louisiana. Assassin's Creed Liberation HD was ooit een port van de PS Vita naar de consoles. Je bestuurt Aveline de Grandpre, de eerste vrouwelijke Assassin in de serie.

Destijds wist de game te imponeren met zijn grafische update en de setting van New Orleans. De Assassin's Creed Liberation HD review lees je hier.

Ghost Recon Advanced Warfighter kwam uit in 2006 en is een van de eerste shooters op de Xbox 360. Ghost Recon Wildlands, de meest recente editie in de Ghost Recon-serie, is vorig jaar gereleased en maakte indruk met de setting van Bolivia en zijn grootte.

De Ghost Recon Wildlands review lees je hier.

Mocht je GRAW al op een schijf hebben dan hoef je deze simpelweg in je Xbox One te plaatsen om te gamen. Tevens, als je al een digitale versie van Assassin's Creed Liberation of GRAW hebt, dan staan deze in de downloadwachtrij van je Xbox One in het Mijn Games en Apps menu.

De backwards compatibility bibliotheek van de Xbox One groeit geleidelijk sinds de functie werd aangekondigd in 2015. De bibliotheek telt nu 400 Xbox 360 titels en 40 Original Xbox titels.

Geschreven door Ramadan Hasani.

Over de auteur

Eurogamer-Team

Contributor

Reacties