Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee nieuwe indie bundels op Steam

Indie Strategy of Indie 2D voor 10€.

Je kan niet anders dan houden van Steam. Om de haverklap kun je geweldige koopjes doen op het digitale distributieplatform, waardoor het lijkt alsof het voor PC-gamers nagenoeg elke dag solden is. Ook vandaag is er weer zo'n doorgedraaide actie van start gegaan, met in de hoofdrol twee keer vijf geweldige indie games.

Allereerst is er de Indie 2D bundel, voor al diegenen die terug in de tijd willen duiken met enkele tweedimensionale, maar daarom niet minder indrukwekkende videogames. In het pakket zijn Bit.Trip Runner, NightSky, NyxQuest, Swords and Soldiers, en World of Goo te vinden, wat bij kenners van het betere onafhankelijke spel zeker een lach op het gezicht zal toveren. De prijs? Tien eurootjes, terwijl al deze games samen normaal gesproken een slordige 47 euro zouden kosten!

De titels die je krijgt bij de Indie 2D bundel.

Ben je meer fan van strategiespellen? Geen probleem, want ook aan jou heeft Steam gedacht in de vorm van de Indie Strategy bundel. Opnieuw moet je slechts tien euro in plaats van 53 goudstukken over de toonbank schuiven. Wat krijg je ervoor? Wat dacht je van Anomaly: Warzone Earth, Defense Grid: The Awakening, Revenge of the Titans, Sanctum, en Sol Survivor? Niet slecht als je het ons vraagt!

De titels die je krijgt bij de Indie Strategy bundel.

Het enige punt om rekening mee te houden is dat deze actie slechts voor een bepekte tijd geldig is. Morgen, nét voordat we op de kalender naar vrijdag overstappen, is het aanbod afgelopen. Ga dus als de bliksem naar Steam en haal deze bundels in huis. Je zal het je niet beklagen!

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen