Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

TV-show Wipeout komt naar de Kinect

Maak je nu ook zélf belachelijk!

Alsof het nog niet genoeg was dat de Vlaamse versie van Wipeout, het programma waarbij deelnemers allerlei hindernissen moesten doorlopen, gepresenteerd werd door Walter - de wal - Grootaers en de "spontane" Bob Peeters, komt er binnenkort een spel gebaseerd op het programma naar de Kinect.

Uitgever van dienst is Activision, de grootmacht die haar krachten samen met ABC Entertainment Group zal bundelen om ons deze zomer "Wipeout in the Zone" te brengen. Spelers zullen moeten "rennen, bukken en ontwijken", en dat allemaal voor het digitale oog van de Kinect sensor.

Het spel zal in totaal meer dan dertig hindernissen bevatten, terwijl spelers een parcours moeten afleggen waarop deze te vinden zijn. Onderweg zullen ze bijvoorbeeld de "Big Balls" moeten ontwijken, om daarna te manoeuvreren voorbij de "Smack Wall Sweeper". De grootste eer ontvang je wanneer je het volledige parcours zonder fouten kunt afleggen.

Voorlopig is het nog niet duidelijk of Grootaers en Peeters voor commentaar zullen zorgen in "Wipeout in the Zone", want voorlopig zijn we nog niet te weten gekomen of het spel ook in de Benelux uit zal komen.

Reacties