Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tv-serie Mirror's Edge in ontwikkeling

Televisie-revolutie?

Er is een tv-serie van Mirror's Edge in ontwikkeling. Dat meldt Deadline Hollywood, een site gericht op insider-nieuws uit de visuele industrie.

De rechten voor de serie zijn gekocht door Endemol Shine Studios, een productiemaatschappij die in Amerika verantwoordelijk is voor series als Kingdom en Hell on Wheels.

De serie richt zich op Faith, de protagoniste uit de games. Faith draait op voor een moord en raakt betrokken in een gevecht tegen The Conglomerate. Daardoor komt ze in aanraking met een complot dat de maatschappij in gevaar brengt.

"Mirror's Edge is duidelijk een reeks die geschikt is voor het tv-kijkende publiek," aldus het studiohoofd van Endemol Shine Studios. "Het product heeft een sterke vrouwelijke held, trouwe fans en wereldwijde bekendheid dankzij de wereld die Electronic Arts en DICE hebben ontwikkeld."

Het is nog niet bekend wanneer de serie van start gaat. De Mirror's Edge Catalyst release voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One is al enige tijd bekend.

Cover image for YouTube videoMirror's Edge Catalyst Launch Trailer - Why We Run

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mirror's Edge 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties