Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Turn-based combat in consoleversies Divinity: Original Sin getoond

Larian Studios toont een nieuwe trailer.

Larian Studios toont met een nieuwe trailer de werking van de turn-based combat op de PlayStation 4 en Xbox One in Divinity: Original Sin - Enhanced Edition.

In Divinity: Original Sin - Enhanced Edition kun je tijdens de turn-based combat in menu's acties selecteren met de trigger van je controller. Je bepaalt verder zelf of je deze gevechten heel tactisch benadert of dat je er juist veel actiegerichter doorheen gaat.

Eerder toonde Larian Studios al hoe de lokale co-op in Divinity: Original Sin - Enhanced Edition werkt. Ook maakte de ontwikkelaar bekend dat er platformspecifieke DLC komt.

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition komt ook uit op de pc. Bezitters van Divinity: Original Sin krijgen op dit platform een gratis upgrade naar de Enhanced Edition.

De releasedatum van Divinity: Original Sin - Enhanced Edition is 27 oktober. Larian Studios werkt inmiddels ook aan Divinity: Original Sin 2. Deze game was binnen twaalf uur gefinancierd op Kickstarter.

Lees ook Bruce's Divinity: Original Sin review van vorig jaar.

Cover image for YouTube videoDivinity Original Sin Enhanced Edition - Console Combat Trailer

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties