Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tripwire Interactive start met zelf games uit te geven

Shark simulator 2018.

Tripwire Interactive start zelf met games uit te geven. Dat heeft de ontwikkelaar tijdens de PC Gaming Show op de E3 2018 bekendgemaakt. Momenteel zijn er twee games in de maak met Tripwire Interactive als uitgever.

Road Redemption lanceerde eind 2017, maar wordt nu dus verder ontwikkeld onder de voogdij van Tripwire. De game is een spirituele opvolger voor Road Rash waarin je motorraces voltooit door zoveel mogelijk vijanden van de weg te maaien.

Ook MANEATER van ontwikkelaar Blindside wordt uitgegeven door Tripwire Interactive. De game is een open world action rpg waarin je als haai zoveel mogelijk slachtoffers moet maken.

Ten slotte heeft Tripwire Interactive ook de Summer Sideshow: Treacherous Skies DLC voor Killing Floor 2 aangekondigd. In die DLC neem je het in een soort spelshow op tegen circusfreaks. De DLC is vanaf 12 juni beschikbaar.


Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties