Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trion Worlds beloont spelers RIFT en Defiance

De ontwikkelaar viert een feestje nu RIFT weer op Steam is.

Ontwikkelaar Trion Worlds geeft spelers van de online games RIFT en Defiance een tijdelijke in-game bonus. De ontwikkelaar meldt dat ze actief blijven tot vrijdag 1 november, ter ere van de Trion's PC Gaming Week. Deze speciale week is in het leven geroepen om te vieren dat RIFT wederom te koop is via Valve's platform Steam.

Spelers van de MMORPG RIFT krijgen twintig procent meer ervaringspunten en valuta. Deze bonus geldt in combinatie met andere in-game voordelen. Daarnaast verkoopt de ontwikkelaar 160 procent XP-potions en 'raid 1 rings' in de in-game winkel.

Defiance-spelers krijgen echter een verhoging van 25 procent voor ervaringspunten, loot en hun wapenvaardigheden. Tevens verkoopt de ontwikkelaar 'Epic mod hoards' in de in-game winkel, een voorwerp met vier willekeurige epic-tier mods voor wapens.

Rift werd eerder van Steam gehaald nadat de titel free-to-play werd. Volgens de ontwikkelaar vereiste Valve dat de game de Steam Wallet-functie zou ondersteunen. De online RPG uit 2011 is sinds kort weer op Steam te vinden.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties