Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trine 2 tovert deze zomer DLC tevoorschijn

Nieuwe maps, skills en puzzels.

Trine 2, de puike platformer die door z'n wat ongelukkige releasedatum eind vorig jaar niet de aandacht kreeg die het verdiende, zal deze zomer een DLC-uitbreiding krijgen. Dat vertelde Mikael Haveri van ontwikkelaar Frozenbyte onlangs tijdens de Game Developers Conference in San Francisco.

Zes nieuwe levels, een nieuwe verhaallijn en extra skills voor onze drie helden werden al bevestigd. Bovendien zal er opnieuw naar believen gepuzzeld kunnen worden met dingen als licht, water, zwaartekracht en magnetisme.

Een naam, prijs of releasedatum voor deze extra content werd nog niet onthuld.

In dezelfde adem verklapte Mikael dat Frozenbyte's volgende game geen vervolg op één van hun eerdere games wordt en een kleine $15 zal kosten bij de release.

Dan nog snel even dit: Trine 2 verscheen afgelopen week na enkele maanden vertraging toch op het Europese Playstation Network. Playstation Plus leden krijgen de game daarom deze maand gratis. Wie niet over zo'n abonnement beschikt, kan Trine 2 alsnog voor beperkte tijd met 30% korting oppikken.

Extreem kleurrijk, zo hebben we onze trips graag.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen