Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tribes: Ascend verschijnt 12 april

Extra: herken de trailer.

Na een lange en vooral vruchtbare bètaperiode is Tribes: Ascend klaar voor het grote publiek, zo laat Hi-Rez Studios weten. Vanaf 12 april zal de finale versie van deze free-to-play shooter voor iedereen beschikbaar zijn.

Wie echter een snelle start wil nemen, kan nu al via de officiële website aan de slag met de nog steeds aan de gang zijnde bèta. Alle vooruitgang en vrijgespeelde items blijven behouden na de release. Geen enkele reden dus om de flitsende shooterervaring die Tribes: Ascend is nu niet al aan een testritje te onderwerpen.

Wees wel gewaarschuwd dat je tijdens zo'n ritje haast constant aan illegale snelheden zal rondzoeven over de maps, want snelheid is nu éénmaal de sleutel tot succes in Tribes: Ascend.

Daarom ook dat de makers via onderstaande trailer willen tonen wat er gebeurt wanneer een 'llama' (vakjargon voor een trage speler) aan de haal probeert te gaan met de vlag in een potje capture the flag. Wie herkent waarnaar deze trailer verwijst?

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen