Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trials Rising Expansion Pass bevat extra tracks en meer

On the road again.

Ubisoft maakt bekend dat Trials Rising na de lancering nieuwe tracks krijgt als onderdeel van de Expansion Pass. Het betreft meer dan 55 levels, onderverdeeld in de uitbreidingen Sixty-Six, Crash and Sunburn, de Stuntman Rider Pack en de Samurai Pack. Daar horen ook nieuwe outfits bij om te ontgrendelen.

Verder zijn er voor de game seizoenen gepland, waar het de bedoeling is zo hoog mogelijk op de Trials Rising-leaderboards te eindigen van uitdagingen die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Daar krijg je tevens unieke beloningen voor. In Trials Rising is een sticker-systeem nieuw, waarmee je je coureur nog verder kunt uitdossen.

In bovenstaande video krijg je een voorproefje van de nieuwe levels. Ook wordt stilgestaan bij de level editor, waarmee je zelf tracks bouwt en deelt met andere spelers. De makers gebruiken deze editor zelf ook om de hoofdgame mee te ontwerpen.

Trials Rising komt op 26 februari uit voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties