Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trials Evolution krijgt Riders of Doom DLC

Ook tijdens de apocalyps blijven we stunten.

Ubisoft kondigde gisteren het tweede stuk DLC aan voor hun motorstuntgame Trials Evolution. De XBLA kaskraker zal een hoop nieuwigheden mogen verwelkomen met de Riders of Doom uitbreiding.

De uitbreiding vindt plaats in The Big Sand Lands, een combinatie van levels die op het einde van de wereld zijn gebaseerd. Deze tweede uitbreiding voegt onder meer 40 nieuwe levels toe waar je kan proberen door te stunten. Daarnaast stopt ze ook een nieuwe, extreem krachtige bike onder je kont die door het leven zal gaan als 'The Banshee'. Ook zullen er tien nieuwe Skill Games zijn, waaronder eentje die een eindeloze stroom aan willekeurige obstakels zal genereren. Spelers die graag zelf maps in elkaar knutselen worden ook verwend. Zij krijgen namelijk meer dan 100 nieuwe objecten om mee te klooien.

Riders of Doom zal 400 MSP kosten. Hij komt deze maand nog op de Marketplace, maar een exacte datum kon Ubisoft nog niet meegeven.

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties