Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trial Fusion update laat je een eigen team samenstellen

Eerste stap naar de aankomende multiplayermodus.

Een Trials Fusion-update geeft je nu de mogelijkheid eigen teams te maken waarin maximaal vijftig andere spelers zich bij je kunnen aansluiten.

Elk team heeft zijn eigen naam, embleem en een eigen virtueel prikbord, zodat de leden met elkaar kunnen communiceren. De nieuwe toevoeging is een eerste stap naar Fusion's multiplayer modus die begin 2015 gratis te downloaden is.

De online-modus Online X-Supercross laat maximaal acht spelers tegen elkaar racen op drie verschillende tracks. Hierbij kan je je eigen races maken waarin je aanpassingen kan toepassen op de spelregels. Zo verander je de zwaartekracht van het level, de snelheid van de motoren of spiegel je de besturing.

Trials Fusion is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Lees in de Trials Fusion review van Sander over de tour de force langs verslaving en frustratie. In zijn Trials Fusion DLC review lees je over de verschillende downloadbare content van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Trials Fusion

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties