Skip to main content

Treyarch herwerkt zombie-modus

Veel meer ondode mogelijkheden in Black Ops 2.

Eind dit jaar komt er weer een Call Of Duty uit, namelijk Black Ops 2. De kans dat je dat al wist is groot. Na Modern Warfare 3 van de hand van Infinity Ward is het weer de beurt aan Treyarch om een nieuwe oorlogsshooter te maken. Waar Modern Warfare het vooral moet hebben van zijn epische singleplayer en hyperactieve multiplayer, hebben de Call of Duty 's van Treyarch ( World at war en natuurlijk de eerste Black Ops) nog een andere troef: zombies!

Miljoenen uren werden er al gespendeerd aan het spelen van de survival modus waar er golf na golf aan sterker wordende zombies op jouw en je maximaal drie teamleden worden afgestuurd. Allemaal goed en wel, vonden ze bij Treyarch, maar er zijn toch meer mogelijkheden met die zombies, niet?

Activision's vice-president Daniel Suarez bevestigde al zo goed als zeker een team vs team vs zombie modus waar je met jouw team van vier tegen een ander viermansleger ten strijde trekt terwijl de zombies aan ieders deur staan te kloppen. Je aandacht evenredig verdelen tussen je menselijke vijanden en de hopen ondoden is een must.

Daarnaast haalde Suarez nog enkele andere mogelijkheden aan. Zo zou er mogelijk een Wager Match ( een speciale deathmatch waar de beste drie spelers met de credits van de rest aan de haal gaan) modus komen waar ook de zombies van de partij zijn.

Daarnaast zou ook de theatre mode (die je enkele handige tools biedt om zelf filmpjes te schieten) kunnen worden gebruikt om zombiefilms te maken met een Call of Duty sausje. We kunnen al niet wachten op de duizenden Machinima filmpjes die die modus zou kunnen opleveren.

Welke modi we echt zullen spelen zullen we kunnen ondervinden vanaf 13 november, want dan ligt het spel bij ons in de winkelrekken.

Read this next