Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trailer: Zo zien Chocobo's er uit in Final Fantasy XV

Kweh?

Square Enix toont nieuwe beelden van Final Fantasy XV, waar voor het eerst in te zien is hoe Chocobo's er in dit deel uit zien. Sinds de derde game in de serie zijn de gekleurde vogels ieder deel weer van de partij.

Chocobo's worden meestal ingezet om op te rijden, zodra je ze bijvoorbeeld hebt gevangen met een Gysahl Green-knol. Soms maken ze ook onderdeel uit van minigames, zoals fokken en racen. Welke rol ze in Final Fantasy XV precies spelen, is nog niet bekend.

De vogels maken voor nu onderdeel uit van de World of Wonder-serie, een reeks video's waarin de ontwikkelaar wilde dieren toont. Dat zijn niet alleen fantasiebeesten als Behemoths en Goblins, maar ook gewoon kikkers en adelaars. In de video is tevens te zien hoe de wezens soms spontaan met elkaar in gevecht gaan.

Kortgeleden nog bracht Square Enix een 40-minuten durende Final Fantasy XV-trailer uit. Die staat in het teken van de demo die onderdeel uitmaakt van Final Fantasy Type-0 HD.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties