Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trailer Professor Layton and the Azran Legacies toont nieuwe gameplay en minigames

Hershel's laatste avontuur gaat van start.

Level-5 heeft een trailer vrijgegeven van Professor Layton and the Azran Legacies, of Professor Layton and the Legacy of the Super Civilization A, zoals de game in Japan heet. In de trailer zijn nieuwe raadsels en minigames te zien, en tussenfilmpjes die de start van Hershel Layton's laatste avontuur inluiden.

De Nintendo 3DS game is de laatste Layton game in de prequel trilogie, die begon met Professor Layton en de Melodie van het Spook voor de Nintendo DS en diens opvolger, Het Masker der Wonderen voor 3DS. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat het de laatste keer is dat de bekende professor zelf de hoofdrol speelt.

Professor Layton and the Azran Legacies gebruikt dezelfde engine als de vorige game, maar ziet er net weer een stukje frisser uit. De puzzels maken meer gebruik van 3D animaties en in de achtergrond zijn meer bewegende details te zien.

Het verhaal gaat verder waar de vorige Layton game ophield. De professor gaat hierin met zijn assistenten Luke en Emmy op zoek naar de verloren gewaande Azraanse beschaving. 28 februari lanceert de game in Japan, voor de rest van de wereld is nog geen datum bekend.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties