Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Trailer: Batgirl DLC voor Arkham Knight is prequel

Spoilers!

Uitgever Warner Bros. Interactive toont in een trailer voor Batgirl: A Matter of Family hoe je het als Barbara Gordon samen met Robin opneemt tegen The Joker, die Commissioner Gordon vasthoudt in het Seagate Amusement Park.

De uitbreiding voor Batman: Arkham Knight speelt zich af voor de gebeurtenissen van zelfs Arkham Asylum, de eerste Batman Arkham-game. Warner Bros Games. Montréal is er verantwoordelijk voor, de studio die eerder Arkham Origins ontwikkelde.

Het team hoopt weer terug te keren naar een meer intieme, minder open setting dan Arkham of Gotham City. Batgirl is daarbij minder sterk dan Batman en moet het vooral hebben van haar uitgebreide hacking-skills.

De releasedatum van Batgirl: A Matter of Family is 21 juli. De uitbreiding maakt onderdeel uit van de Season Pass en is ook los te koop voor 6,99 euro.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties